top of page

Gyógytornászaink

BedőDóra.png

Borsos-Bedő Dóra

Eddigi munkám során, mind a kórház traumatológiai osztályán, mind az Olimpiai Sportparkban, lehetőségem volt tapasztalatot szerezni a baleseti- és sportsebészeti betegek, gyermekek és felnőttek kezelésében egyaránt. Szakmai fejlődésemet nagyban meghatározta, hogy az eddigiekben napi szinten foglalkoztam élsportolókkal mind preventív mind rehabilitációs jelleggel.

Mindezek mellett az ortopédiai, reumatológiai és idegsebészeti páciensek kezelésében, és gyógyításában is tudok segítséget nyújtani. Szívesen várom azokat is, akik műtéti hegük (pl. császármetszéses heg) kezelése kapcsán kérnének segítséget.

Az egészségünk megőrzésének legfontosabb része, hogy megelőzzük a bajt, a fájdalmakat, ezért várom azokat is sok szeretettel, akik a prevenció érdekében mozognának és fejlődnének.

A célom az, hogy minden eseteben egyedi, személyre szabott és hatékony kezelést tudjak nyújtani, ami egyben feltöltődést is jelent.

JuhászIldikó.jpg

Juhász Ildikó

17 éves kórházi munkám során idegsebészeti (gerincsebészeti és neurológiai) betegek gyógyításában és rehabilitációjában vettem részt. Az évek alatt elsajátítottam a McKenzie módszert, valamint a Dorn és a Schroth módszereket is. Traumatológiai, reumatológiai betegségek gyógyításában is hatékonyan tudok segíteni.

Célom, hogy a gyógyító munkám segítségével a betegek minél hamarabb visszatérjenek a megszokott, fájdalommentes hétköznapokba. Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, mely során nagy százalékban elkerülhetőek a fájdalmak és a betegségek!

120569395_1721828341302258_1665967914752

Sárvári Dóra

Kórházi munkám során a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály gyógytornászaként tapasztalatot szereztem az ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, idegsebészeti, valamint érsebészeti betegek rehabilitációjában.
A mozgásszervi problémák megelőzése és terápiája mellett kiemelten fontos számomra a kismedencei izomgyengeség és az inkontinencia kezelése, valamint a gátizmok tudatos működtetésének megtanítása. Várom a vizelet és széklet inkontinenciával küzdő nőket és férfiakat egyaránt.
Célom, hogy egyénre szabott terápiával elősegítsem pácienseim életminőségének javítását, illetve megőrzését.

Logo_uj_transparent.png
bottom of page