top of page

Bemutatkozás

Szegment AN2_4951web.jpg

Pályafutásomat a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem. 16 év alatt az idegsebészeti osztályon a gerincbetegek és a koponya – agysérültek rehabilitációban nagy tapasztalatra tettem szert!

 

A munkában eltöltött évek alatt számos tanfolyamon képeztem magam, melyek közül a McKenzie A-E kurzuson szerzett tudást szinte minden nap alkalmazom a gyógyításban.

A Schroth terápiát is elsajátítottam, mely a Dorn módszerrel kombinálva egy komplex kezelési eljárás, ami segíti a gerincferdülés különböző formáinak korrekcióját.

A Terrier módszer alkalmazása segíti  a lágyrészek mobilitását és a sérült szövetek keringését műtét után, ami a páciens mielőbbi felépüléséhez vezet.

 

2017-ben a Sport & Balance rehabilitációs központban lehetőséget kaptam, hogy nagyobb tudást szerezzek a sportág specifikus korai és késői gyógytorna területén. A munkám során foglalkoztam tornász, atléta, úszó, kézilabdás, evezős sportolókkal, akiknél a Flossing technikát és Funkcionális tréninget sikeresen alkalmaztam.

Fiatal koromban kipróbáltam a röplabdát és a lovaglást. Szabadidőmben futással, úszással és jógával tartom fitten magam.   

bottom of page