top of page

Bemutatkozás

D%C3%B3ri-4519web_edited.jpg

Gyógytornász diplomámat 2018-ban a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Az egyetemi évek alatt önkéntesként gyűjtöttem tapasztalatot az Ortopédiai, Traumatológiai, Érsebészeti, valamint a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon.


Közel 3 évig dolgoztam a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán. Ez idő alatt lehetőségem volt számos ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, idegsebészeti, és érsebészeti beteg korai és késői rehabilitációs kezelésében részt venni.


Munkába állásom óta folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy egyre hatékonyabb és színvonalasabb kezelést nyújtsak pácienseim számára. Az elvégzett tanfolyamaim közül kiemelném a „Kismedence betegségeinek kezelése és a „Biofeedback” kurzust, mely a kismedence és a gátizomzat diszfunkcióinak hatékony kezelésére irányul. Szeretnék segíteni a terhesség, szülés, valamint végbéltáji műtétek és kezelések kapcsán kialakult vizelet-, és széklettartási gondokkal küzdő női és férfi pácienseimnek életminőségük javításában.


Az aktív torna mellett szívesen alkalmazok különféle lágyrésztechnikákat, melyek kombinációjával hatékony eredmények érhetők el a rehabilitáció során.

Gyógytornászként fontosnak tartom az aktív, sportos életet. Ezért szeretnék segíteni pácienseimnek a mozgás napi rutinba történő beépítésében, valamint tudatosítani annak jótékony, gyógyító hatását.

bottom of page